12 жовтня, 2022

Перемога - вимір часу
   У ЦРБ була запланована зустріч з юними художниками, які мали презентувати свої патріотичні роботи, присвячені Дню художника та Дню захисників і захисниць України. Але через ракетний обстріл Києва зустріч в бібліотеці не відбулася.
 


  Юні художники займаються у мистецькій студії "Краплинки", яку очолює Наталя Веселицька - наш давній друг та партнер.



  Наталія Вікторівна, вчитель-методист, керівник мистецької студії "Краплинки", автор проєкту "Сад Любові та Радості України - країни Здійснення Мрій"; педагог-організатор ЗЗСО №138 Шевченківського району міста Києва; керівник підрозділу "Центр духовного розвитку та творчої ініціативи "Гармонія" ГО "Київського обласного центру гуманної педагогіки", членкіня ГО "Федерація жінок за мир у всьому світі", членкіня Національної спілки журналістів України. Ця талановита жінка пише книги, організовує різноманітні конкурси та проєкти. Її люблять та поважають діти, яким вона віддає усю теплоту свого серця.
    Захід відбувся онлайн. Ми познайомились з учасниками конкурсу учнівської молоді - вихованцями студії "Краплинки". Чотири роботи отримали дипломи різного ступеню та подарунки від Київського державного будинку художньої та технічної творчості департаменту освіти та науки КМДА. 
     Нагороджені Дубини Ілля та Назар, Охрімчук Данило та Білоусова Галина. Особливо вразила робота Данила Охрімчука - "Перемога - вимір часу", яка містить філософський підхід до подій в Україні і віру у нашу перемогу. 
  Вітаємо юних патріотів, сподіваємось на подальшу співпрацю, бажаємо наснаги, творчих успіхів, миру!

2 коментарі:

  1. Добрий день!))
    Сьогодні вже відомо, що ці діти отримали дипломи Міжнародного мистецького конкурсу "Кубок КОРОЛЯ" (Україна-Велика Британія).
    Білоусова Галина - ГРАН-ПРІ, Охрімчук Данила, Дубина Назар - 1 місце, Дубина Ілля - 3 місце

    ВідповістиВидалити
  2. Інформацію про цю подію знайдете на сторінці шкільного сайту школи #138 Шевченківського району міста Києва.
    https://www.school138kiev.masterdesant.com/%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%B0%D1%94%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D1%86%D1%96%D0%B2-%D0%BC%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BC%D0%B8%D1%81/
    Дякую, партнери, за запрошення!
    З повагою Наталія Веселицька))

    ВідповістиВидалити