28 грудня, 2022


НОВОРІЧНИЙ ПОЕТИЧНИЙ ВЕРНІСАЖ

💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥 💥  💥  💥  💥

   Напередодні Нового року у ЦРБ ім. М. О. Некрасова відбувся новорічний поетичний вернісаж. У затишній площині інтернет-центру бібліотеки традиційно зібрались члени літературної студії ім. Василя Дробота при НСПУ. 
       Цього року Василю Леонідовичу мало би виповнитись 80 років, але його вже два роки немає з нами. І тим цінніше, що поети студії продовжують активну творчу роботу, пам’ятають його творчість, адже на поетичній мапі України це була визначна особистість - поет, перекладач "лірико-романтичного спрямування", як сказано у енциклопедії сучасної України.
   Свої нові твори представили: журналіст, письменник з Донецька В’ячеслав Верховський, поетеса Наталя Савіна, журналіст та письменник Андрій Костюченко та інші.

     А відома поетеса Наталія Філіппова - лауреат багатьох літературних премій, подарувала бібліотеці свої книги з автографами.

 💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥  💥

   Незважаючи на воєнний час, люди прагнуть спілкування, підтримки, відчуття, що тебе розуміють. Тому бібліотеки продовжують залишатись затишними осередками, до яких із задоволенням приходять долучитись до поетичних рядків, поспілкуватись з однодумцями за чашкою чаю, відчути єдність та настрій на перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар