29 грудня, 2022

Нові надходження

Дара Корній "Зірка для тебе".
 
   Це роман про зоряне сяйво, що по наповнює серця людей, які беззастережно кохають один одного. Чарівна атмосфера сучасного Львова переплетена з мандрами в часі й просторі, Кримські гори, старі і мудрі, в яких блукають давні татарські легенди. Дністровський каньйон з його таємницями дохристиянської доби. І ще багато багато чарівних містин України, що підтримують чарівну атмосферу роману. 
   Але не все так радісно. Є і сумні моменти. Життя Сергія і людей, які трапляються йому на життєвому шляху, важко назвати легким. Болючі теми, що розривають серце,  йдуть одна за одною: втрати близьких, недбалість "лікарів", дитячий будинок, розстріли, війни, алкоголізм, проституція і багато іншого. 
   Ці дві самотні душі не могли не зустрітися, Сергій і Зоряна - його Зірка. І, хоча, ця зустріч принесла обом страждання, їх кохання було визволенням зі світу самотності і страху. Єднання їх душ - найвища нагорода за випробування. Вони все подолають завдяки любові, якої ще не було у світі. Велике кохання це і є сутність існування, провідна зірка, зірка - для тебе.
   Обов'язково прочитайте цю книжку. Вона допоможе пережити важки часи, дасть надію, зігріє душу.

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги

Немає коментарів:

Дописати коментар