01 червня, 2023

До Міжнародного дня захисту дітей

   Наша бібліотека підготувала низку цікавих заходів, на які були запрошені учні 4 В класу школи №36 ім. С.П. Корольова міста Києва.

  Творчий проєкт "Сад Любові та Радості України - країни Здійснення Мрій" представили автор проєкту Наталія Веселицька - керівник-методист мистецької студії "Краплинки" ЗЗСО №138, науковий співробітник літературно-меморіального музею  Максима   Рильського   та
координатор проєкту Ірина Джуваго, вчитель ліцею №38 ім. Валерія Молчанова Шевченківського району міста Києва. Проєкт успішно втілюється в життя з 2016 року і працівники ЦРБ з радістю його підтримують.
   Символічно, що відкриття виставки "Країна Здійснення Мрій" відбулося у підвальному приміщенні, яке під час повітряної тривоги використовується як укриття. На виставці представлено роботи з пластилінографії вихованців мистецької студії "Краплинки" та учнів ліцею №38.

    Наталія Веселицька подякувала співробітникам нашої бібліотеки за плідну багаторічну співпрацю.
 На захід завітав особливий гість  Давід Сурешвар - мистецтвознавець, виконавець індійського класичного танцю. Привітав дітей зі святом та подарував їм танок від друга країни Здійснення Мрій - індійського слона Ганеша.

  Майстер-клас з пластилінографії "Ліс долоньок"
 відбувся у читальній залі нашої бібліотеки.

 

Результати творчої роботи

 

Бажаємо нашим маленьким громадянам 
щасливого різнобарвного дитинства у мирній Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар