14 червня, 2023

Бенефіс читачки

  Традиційна бібліотека складається з бібліотечного фонду, професійних працівників і великого читацького кола. Воно включає різних людей, але є невеликий прошарок користувачів, відданих бібліотеці з дитинства.
   Такою стала для ЦРБ Наталія Савіна. Стіни читальної зали бібліотеки стали для неї рідними, тут вона готувалась до іспитів, згодом отримала фах бібліотекаря. І на все життя залишилась пов’язаною з книгою.
   Адже Наталія - авторка кількох поетичних та прозових книг, учасниця численних фестивалів та конкурсів, організаторка багатьох літературних проєктів. Її мама, Маргарита Єніцька - балерина київського оперного театру, була активною читачкою бібліотеки. Син Дмитро також був користувачем нашого закладу. Це особливий статус бібліотеки, коли вона стає сімейною: людина почуває себе бажаною, їй завжди раді і готові допомогти.
      Наталія  Савіна багато   років   є      активною   учасницею      поетичної       студії      ім. Василя Дробота при НСПУ, члени якої зібрались цього разу у бібліотеці прочитати свої нові твори. Особливо цікавими стали переклади віршів українською мовою, які зробила Тетяна Кононенко.

   Працівники ЦРБ завжди підтримували ініціативи наших користувачів, допомагали їм у здійсненні культурних проєктів. Тому зв'язок бібліотека-читач є надійним та перспективним.

Публікація підготовлена Логвиненко З.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар