10 червня, 2024

Ювілей Наталії Савіної


 
   Кожна зустріч з творчими жінками у ЦРБ свідчить про розвиток гендерних положень, активність у соціальному житті, великий внесок у гуманітарну сферу суспільства наших героїнь.
  У читальній залі з нагоди ювілею київської письменниці Наталії Савіної відбулася зустріч авторки з поціновувачами її творчості. Саме тому на вечорі були присутні друзі Наталії з поетичної студії ім. Василя Дробота при НСПУ - Тетяна Коноваленко та інші. Авторські пісні виконала Євгенія Зенюк, про творчі плани розповіла актриса, режисерка, поетеса Юлія Сак.


  Творчий доробок Наталії Савіної включає низку поетичних та прозових збірок, кілька ролей у телевізійних проєктах, авторських програм на різних платформах. Більшість творів Наталії  відтворюють різноманітність почуттів жінки, озвучують багатогранні аспекти її натури, показують важливі деталі, з яких складається життя сучасної жінки.
 Одним з основних талантів Наталії є її комунікабельність, вміння організувати людей, запалити їх цікавими ідеями.


 Для гостей заходу було презентовано аудіофільм із творів Наталії Савіної.
    
   Авторські фільми, концерти бардівської пісні, театральні репризи - це унікальні явища творчої активності українок, які вони демонструють у різних закладах культури, бібліотеках.   
  Бібліотечні  площадки  завжди слугували осередками культури та мистецтва, де можна зробити виставкову галерею, презентацiю, кінозал, обладнати приміщення для різноманітних майстер-класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар