26 серпня, 2024

Презентація книги

Сергій Жадан Псалом авіації
   "Псалом авіації" - це віршована збірка від сучасного українського письменника Сергія Жадана. Найкращим аспектом "Псалому авіації" є спроможність автора передати вплив природи на наш спосіб бачення та сприйняття світу. 
   Рядки з віршів чіпляють та проникають прямо у глибину душі. Це вірші про зміни, які обов'язково відбудуться, це вірші про життя та кохання, про відліт птахів та втрачені можливості. Ця збірка розкриває внутрішні переживання автора та вводить нас у стан невагомого прозорого смутку, адже поезії на її сторінках навіюють легку меланхолію. Кожен вірш - це маленька історія, у якій читач обов'язково побачить себе та своє життя. Книжку супроводжує неймовірно гарне та стильне фотооформлення. 
    Збірка стане цінним відкриттям для шанувальників поезії, а також для тих, хто бажає знайти гармонію з навколишнім світом. Такі вірші варто перечитувати по кілька разів, щоразу віднаходячи в їх римах нові сенси, горизонти та той розвій палітри почуттів, котрий вкладав у кожен рядок автор, передаючи таким чином власні душевні переживання, бажання та самоаналіз. 


Немає коментарів:

Дописати коментар