10 грудня, 2018

Презентація нової книги Андрія Дмитрука


6 грудня у читальній залі бібліотеки відбулась презентація нової книги, детектива-фентезі "Магические приключения Лярусса и Марше" письменника Андрія Дмитрука.














Андрій Всеволодович розповів читачам, як виник задум щодо написання цього твору. Прогулюючись вулицями Парижу, він уявив собі такого особливого французького детектива «Шерлока Холмса» та його супутника і друга «доктора Ватсона», які живуть у Парижі 1900 рр. У період, який увійшов в історію під назвою «Прекрасна епоха», час коли Франція переживала небувалий підйом і економічний розвиток. Але разом зі світом звичайних людей існує світ магів. І серед магів є такі, які здійснюють різні жахливі злочини. Поліція безсильна, тому ці справи розслідує маг-детектив  Жером-Себастьєн Лярусс, а допомагає йому журналіст Базіль Марше. 

 Читачів очікують дивовижні захоплюючі пригоди головних героїв у Старовинних катакомбах Парижу, лицарському замку в Лангедоці, у дивній спортивній школі на півострові, заміській психіатричній лікарні, а також розкриття багатьох таємниць, ознайомлення з іменами видатних фізиків, філософів, окультистів...



  Цікаво представив книгу Андрія Дмитрука політолог Антон Фінько. Він зауважив, що "немає кордонів між реальним і фантастичним, за формою розважального твору сховано глибоке міркування автора...".


Немає коментарів:

Дописати коментар