11 грудня, 2018

Я маю право!

В рамках загальнонаціонального право​просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО​!» (2017-2019 рр.) та в рамках Всеукраїнського тижня права (10-14 грудня) у ЦРБ ім. М. О. Некрасова проведено цикл заходів з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань, надання громадянам безоплатної правової допомоги.

11 грудня у читальній залі бібліотеки відбувся правовий лекторій "Правова свідомість і правова культура молоді" для учнів групи № 103 КРВПУБ. На цей захід був запрошений адвокат та голова Третейського суду при Асоціації "Незалежна асоціація банків України"
 Андрій Віталійович Гайченко.
На початку заходу завідуюча відділу обслуговування Галина Миколаївна Борисенко ознайомила учнів з правопросвітницьким  проектом «Я МАЮ ПРАВО​!», інформація про який знаходиться на сайті ЦБС Голосіївського району.










Присутні переглянули відеоблог заступника Міністра юстиції Гії Гецадзе про проект.




Галина Миколаївна представила гостя учасникам заходу. 



 




Андрій Віталійович розглянув такі теми: "Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх", "Правила поведінки при зустрічі з правоохоронними органами", "Правовий аспект незаконного зберігання і розповсюдження наркотиків". Лекторій переріс у форму діалогу, згадували різні життєві ситуації. Щоб почути кваліфіковану юридичну консультацію та поради, до учнів приєдналися співробітники бібліотеки і викладач з правознавства з КРВПУБ Ірина Іванівна Бабич.



Спілкування продовжилося і після заходу, бажаючі  отримали відповіді
 на особисті запитання.











Немає коментарів:

Дописати коментар