10 грудня, 2019

Всеукраїнський тиждень права



 10 грудня  міжнародна спільнота відзначає  День захисту прав людини.

 В Україні щороку проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах. До проведення заходів щорічно долучається велика кількість громадських та студентських організацій, юридичних компаній, закладів освіти.

  
В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО​!", спільного проєкту Голосіївського управління поліції з ГО "Київ мрії" "Безпечний Голосіїв" та  Всеукраїнського тижня права  у ЦРБ ім. М. О. Некрасова проведено цикл правознавчих заходів з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань, надання громадянам безоплатної правової допомоги. Зокрема, в читальній залі для учнів КРВПУБ було проведено урок "Права  людини".  Провів урок  Іван Рудь – сержант поліції, інспектор по зв'язкам з громадськістю.








 Були розглянуті такі теми: "Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх", "Правила поведінки при зустрічі з правоохоронними органами",  "Права і свободи людини". 














 Всі бажаючі  змогли отримати відповіді
на свої питання. 















Фото на згадку




Присутні на заході – 27 осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар