06 грудня, 2019

До Міжнародного дня людей з інвалідністю

   Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.  
  До цього дня у читальній залі ЦРБ ім. М. О. Некрасова з 2 по 10 грудня експонується виставка творчих робіт  членів громадської організації «Об'єднання інвалідів» "Джерело натхнення".


  В експозиції представлено творчі роботи  членів київського  «Об'єднання інвалідів»: картини, вишивки, художні вироби з дерева (обробка дерева в стилі іконопису) тощо. Користувачі бібліотеки   продовжують  знайомитися з художньою творчістю людей з обмеженими можливостями.  Виставка цих чудових робіт нікого не залишає байдужими.












 Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом всього року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку майстрів!

Немає коментарів:

Дописати коментар