11 листопада, 2021

Нові надходження.

Волтер Айзекзон, "Ейнштейн. Життя і всесвіт генія".

  
   Альберт Ейнштейн… прислухайтесь до себе. Хто виник у вашій уяві?
  Геній, якого знає майже кожна досвідчена людина на земній кулі? Фізик, що відкрив ту саму Теорію відносності, яку й досі мало хто розуміє до кінця? А може старий блазень з висунутим язиком?
  Книга «Ейнштейн. Життя і всесвіт генія.» проникнута атмосферою початку ХХ сторіччя, адже саме в цей час з'являлися революційні ідеї в науці, мистецтві та й у повсякденному житті. Волтер Айзекзон, майстер біографії, непомітно вплітає в історичну епоху життя А. Ейнштейна як людини - генія, простого смертного, чоловіка, що помиляється, вперто йде до мети, сліпо вірить в ілюзії, не приймає якісь інші новаторські закони фізики та погано розбирається в політиці. Ейнштейн був різний. Його життя наповнене найнеймовірнішими поворотами, як в особистому плані, так і в світі науки. Відверто показано, що й генії помиляються, кохають, розчаровуються, втікають, живуть невигадливо і вирішують цілком нагальні питання.
  Книга захоплює, не дивлячись на безліч наукових ідей, формул та роздумів читається дуже легко. Рекомендуємо для тих, кому подобаються біографії відомих людей та історія наукових відкриттів.

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги

Немає коментарів:

Дописати коментар