30 листопада, 2021

Всеукраїнський день добрих справ


         Це день, коли люди єднаються і демонструють, як системний підхід до благодійності змінює світ. День добрих справ об’єднує органи влади, благодійні та громадські організації, багатьох людей  навколо добрих справ.
         У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей  розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.
      Взяти участь у Щедрому Вівторку може кожен охочий: представники бізнесу та благодійних організацій, школи і університети, сфера обслуговування та інші. Не існує жодних мінімальних вимог або обмежень щодо добрих справ.
        Наша бібліотека теж долучається до благодійних справ не тільки в цей день, а у продовж всього календарного року.  У вільний від роботи час допомагаємо співробітникам бібліотеки Київського регіонального вищого професійного училища будівництва проводити рекласифікацію книжкового фонду на систему УДК.









     Наші співробітники продовжують обслуговувати за місцем проживання читачів, які за станом здоров'я або за віком, не мають можливості відвідувати бібліотеку. Наприклад, Ольга Зеленська  допомагає читачці абонементу, яка хворіє і обмежена в пересуванні, доглядати за її домашнім улюбленцем та допомагає їй по господарству.
     Не залишаємо без уваги Жоржа Івановича Шанаєва - видатну людину, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС, художника, громадського діяча.
   Наші читачі, від'їжджаючи у відпустку, приносять у бібліотеку свої кімнатні рослини. Ми с задоволенням відкликаємось на їх прохання доглядати на цей період за квітами.
   Багато творчих зустрічей у бібліотеці є також емоційна допомога та підтримка для наших поважних відвідувачів, які в минулому вели активне громадське та соціальне життя.

Приєднуйся до благодійності разом з нами, 
аби кожен день був наповнений добром! 💛

Немає коментарів:

Дописати коментар