17 листопада, 2021

Улаф Шефе "Суперстудент"

     
     Студентські роки – це дуже цікава пора, про неї мріє, мабуть, кожний школяр, адже це час юності і усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих. А скільки студентам доведеться всього пережити……
       Це і посиденьки на підвіконні або в їдальні, і участь у різних конкурсах, і запізнення на пари (бо готувався цілу ніч), і записки на лекціях (а раптом знають відповідь), і нові знайомства, і радість від зданого заліку чи екзамену…
       Багато хто вважає, що не здатен учитися краще, бо високих результатів досягають тільки найрозумніші. Але автор книги «Суперстудент. Як навчатися легко і з задоволенням, просто змінивши підхід» переконливо доводить, що не обов’язково бути найрозумнішим, щоб стати суперстудентом.
       Написав цю книгу Улаф Шеве, який від самої молодшої школи не ловив зірок з неба, завдяки своєму унікальному підходу до навчання перетворився на суперстудента, який зміг вступити одразу в декілька найкращих університетів світу.
       У своєму посібнику він розповідає про всі техніки, які застосовував з таким чудовим результатом: як читати і як запам’ятовувати, як складати усні й письмові іспити, як підвищити мотивацію і продуктивність, як покращити дисципліну й відповідальність, а головне — як знаходити в навчанні баланс, щоб отримувати від нього справжнє задоволення!
        Отже, якщо ви хочете покращити свої оцінки й стати найкращим студентом, при цьому не жертвуючи своїм вільним часом, знайомтесь з книгою і ви будете отримувати від навчання тільки справжнє задоволення!

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги

Немає коментарів:

Дописати коментар