24 лютого, 2023

Грані незламності, грані стійкості, грані єдності

"Лютий: грані незламності"
   На мапі Києва вже більша року існує креативний патріотичний простір: Галерея протестного мистецтва Національного музею Революції Гідності
 
 Тут проводяться культурні заходи, екскурсії і презентації виставок, що осмислюють і відображають теми протестів, Майдану та боротьби за незалежність і демократичні цінності як в Україні, так і у світі.
 
   У День Героїв Небесної Сотні в Галереї протестного мистецтва Музею Майдану презентували проєкт "Лютий: грані незламності". Ця виставка, присвячена подіям Революції Гідності та початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України.
  Проєкт "Лютий: грані незламності"  спільно реалізовували Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності, Український інститут національної пам’яті, Національний університет оборони України імені Івана Черняховського.
   Галерея розміщена за адресою Липська 16. Це місце знакове, широко відоме киянам та гостям столиці. Адже тут знаходяться Фонд культури України ім. Бориса Олійника та Український інститут національної пам’яті. Бібліотекарі міста добре знають і шанують ці установи, у різні часи вони відвідували різноманітні культурні заходи. 
  
Тому працівники ЦРБ Голосіївського району міста Києва взяли участь у цій визначній події - відкритті нової виставки. 
   Грані незламності, грані стійкості, грані єдності можуть надихнути кожного відвідувача.

  
  Відвідати виставку можна в Галереї протестного мистецтва Музею Майдану до 30 березня. Вхід вільний.
Публікація підготовлена Логвиненко З.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар