12 лютого, 2020

Кінофестиваль "Світло" в Голосіївському районі

 П’ять років виповнилося загальноміському проєкту "Світле кіно мандрує бібліотеками". Його було започатковано за ініціативи голови комітету з питань культури, моралі, духовності, охорони культурної спадщини, туризму та рекреації Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Лариси Котлякової. В рамках цього проєкту глядачі переглядають фільми призерів та переможців Міжнародного кінофестивалю "Світло", що підіймають життєво важливі теми у сюжетах, в яких не має місця насильству та аморальності.
















 За ініціативи працівників ЦРБ ім. М. О. Некрасова 11 лютого програму фестивалю "Світло" переглянули користувачі бібліотеки — студенти та викладачі Київського транспортно-економічного коледжу. Фільми представили член президії Громадської ради при Міністерстві культури України Лариса Котлякова та член секретаріату Спілки християнських письменників України Михайло Макаренко.















 Фільми справили велике враження на глядачів. 
 Викладачі запросили гостей продовжувати перегляди у бібліотеці.














   Кінолекторій у ЦРБ ім. М. О. Некрасова існує вже багато років. Свої авторські фільми представляв кінорежисер, сценарист, письменник Андрій Дмитрук. Другий рік працює кінолекторій "Історія на екрані". Авторські фільми з цікавими коментарями демонструє кінорежисер Ліна Агаркова. Сподіваємося, що цю традицію  продовжить фестиваль "Світло".


1 коментар: