26 лютого, 2020

День інформації

 Свято рідної мови продовжується...
День інформації "Там, де звучить рідна мова, живе український народ" розпочався вступною бесідою "Серце нації б'єтся у слові", яку провела зав. інформаційно-бібліографічним відділом Кобилко Л. М. 















 Учасники заходу  учні КРВПУБ (спеціалізація флористи). На зустріч ми запросили популяризатора сучасної української мови, автора-розробника лінгвістичних ігор з української мови та літератури  пані Ольгу Породько-Лях. У пані Ольги великий досвід викладацької діяльності та підготовки учнів до всеукраїнських олімпіад і мовно-літературних конкурсів. Вона дуже цікаво провела мовний діалог на тему "Співоча калинова  наша рідна мова", використовуючи свої інноваційні методики викладання історії та значення української мови та літератури в житті кожного українця.


Учні  залюбки взяли участь у мовній ігротеці "Як правильно?"
Учасників поділили на дві команди та визначили переможців. 
А в цілому  перемогли набуті знання з рідної мови!




Наступний етап заходу – презентація книжки та буктрейлер "Українська легко!" (автори - Наталія Клименко, Павло Мельник-Крисаченко)








  




  


 Література по темі Дня інформації була представлена на книжково-ілюстративній виставці "Знань і розуму основа  рідна мова, рідне слово!"



Фото на згадку.


Немає коментарів:

Дописати коментар