14 березня, 2021

День Добровольця

    Серед весняних свят та пам'ятних днів з 2017 року в Україні відзначається День українського добровольця.  

   14 березня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.


   
   До бібліотеки був запрошений Олег Дурмасенко-Гржибовський - художник, громадський діяч, засновник ГО "Славетні епохи України". Він розповів про свого сина-добровольця, героя АТО, кіборга "Динамо" - Олексія.
     Численні патріотичні проєкти та творчі заходи у бібліотеках ЦБС Голосіївського району за участі цього відомого митця ставали значними явищами у культурному житті Києва. Олег Дурмасенко відзначив почесними грамотами ГО представників бібліотек Голосіївського району, які постійно і плідно співпрацюють з патріотичними та творчими об'єднаннями, долучаються до проведення державних та громадських акцій.





   Робота бібліотек як установ культури спонукає до залучення широких кіл громадськості, молоді, творчих особистостей і надання їм можливості самовираження. Така позиція працівників бібліотек сприяє поширенню зв'язків серед членів громад, яким в останній час приділяється велика увага.

   

   
У читальній залі було розгорнуто книжково-ілюстративну виставку: "На захист країни - за покликом серця."


Фото на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар