04 березня, 2021

ZOOM-конференція

 

   
   До zoom-конференції, яка проходить щосереди за участі працівників ЦРБ ім М.О.Некрасова та партнерів, цього разу приєдналась член Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Катерина Соботюк. Вона розповіла про свою діяльність у товаристві, виступи з хором "Просвіта", представила свою творчість як поетеси та художниці.


  Яскраві книжки для дітей, оформлені її малюнками, Катерина подарувала бібліотеці.

   
   На конференції була висвітлена робота центру духовного розвитку та творчої ініціативи "Гармонія", участь у міжнародних проектах, одним з яких став Всеукраїнський фестиваль української книги у Феодосії. Презентація книги Наталії Веселицької "Пригоди малюка Ластика" стала значним явищем у фестивальних подіях 2009 року. Фестиваль був започаткований в 2001 році Всеукраїнським товариством "Просвіта" за безпосередньою участю його голови Павла Мовчана, та кримським відділенням товариства на чолі з письменником Євгеном Білоусовим. На жаль, останній фестиваль відбувся 2013 року...
   
   
  Українські письменники, бібліотекарі, громадські діячі популяризували українську книгу у Криму, дарували бібліотекам та школам нові видання, брали участь у організації державних свят на півострові. Працівники ЦБС Голосіївського району м. Києва також дуже активно долучались до цих подій. Про них на zoom-конференції розповіли завідувач  бібліотеки №15 для дітей Алла Дубенюк та працівник відділу зв'язків з громадськістю Зоя Логвиненко. А огляд літератури з книжкової виставки "Крим, який ми любимо" провела Галина Борисенко. Спогадами про відновлення пам'ятників у Криму поділилася Євніка Ліньова - постійний читач та активіст бібліотеки.


    Постійні контакти з партнерами бібліотеки розширюють коло шанувальників книги, покращують імідж установи, гармонізують суспільні відносини.

Немає коментарів:

Дописати коментар