27 січня, 2022

Презентація фільму "Заради нас"

   


   27 січня у ЦРБ ім. М.О.Некрасова за участю громадської організації «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування" відбулась презентація  різдвяного сімейного фільму «Заради нас», який спрямований на розширення уявлення про сенс Різдва в житті кожної людини. До перегляду фільму  були запрошені учні 3 курсу Київського регіонального вищого професійного училища будівництва.
  Перед початком фільму  виступив член ГО Денис Малиновський. 



   Фільм «Заради нас» - інтерпретація біблійного сюжету історії народження Ісуса Христа у виконанні всесвітньовідомого хору та оркестру "Gracias Choir" з Південної Кореї.











   Хор "Gracias Choir" завжди шукає нові шляхи для того, щоб розповісти світові благу вістку, розкриваючи глибинну суть головної події всього християнського світу народження Ісуса Христа.



  Любов, милосердя, духовність, самопожертва, як найвищий прояв любові до ближнього – це живі християнські традиції, які прийшли до нас з глибини віків. Це основа вчення, яке приніс у наш світ Ісус.

ЦРБ ім.М.О.Некрасова
 і надалі буде брати участь у різних
 соціальних, суспільних та культурних подіях.

4 коментарі:

  1. Цікава презентація фільму на християнську тематику. Спрацювали оперативно. Молодці.

    ВідповістиВидалити
  2. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже уважно дивились фільм та сприймали розповідь ведучого глядачі, дівчата, Флористи з групи 309 КРВПУБ,бібліотекар училища Шаповалюк П.П.

    ВідповістиВидалити