16 березня, 2023

Презентація книги


  У ЦРБ відбулась зустріч з Віталіною Ганзиною, яка презентувала свою нову книгу "Її крила". У столиці пройшло вже кілька презентацій книжок Віталіни, у тому числі в ЦРБ і Київському літературно-меморіальному музеї Максима Рильського. Поезія і проза Віталіни запам’ятовуються і вражають своїм патріотизмом. 
  Повість "Її крила" - дебютна прозова книжка авторки. Це історія однієї жінки. Рік її життя під час війни. І сміх, і сльози і диво...
 Обкладинка книги проілюстрована відомою художницею Олею Гайдамакою.
  Віталіна Ганзина - педагог, вчитель початкових класів і викладач української мови; директор Бердянської загальноосвітньої школи №2. Волонтер. У 2022 році отримала медаль "За гідність та патріотизм".
   Віталіна активна творча особистість, яскрава представниця патріотичної української молоді. За час перебування у Києві вона встигла організувати і провести курси української мови.  Приваблює не тільки її творчість, а й тверда громадянська позиція.
   Ми спілкувались з Віталіною, яка за трагічних умов мусила виїхати з рідного Бердянська. Спогади про рідне місто, покинутий дім, батьків викликають щире співчуття. 
      Активна громадська позиція рухає жінку тільки вперед. 


Немає коментарів:

Дописати коментар