01 лютого, 2021

Слава Героям Крут!


Крути – одна із найтрагічніших і водночас легендарних сторінок в історії українських визвольних змагань 1917-1921 років.
Подвиг героїв Крут зайняв гідне місце в пантеоні національної слави України, став символом патріотизму і жертовності у боротьбі за державну незалежність.
У рамках співпраці із ВГО «Сокіл» працівники Центральної районної бібліотеки імені М.О. Некрасова 30 січня 2021 року брали участь у традиційній смолоскипній ході, присвяченій пам’яті Героїв Крут і разом із усіма учасниками пройшли маршем від станції метро Арсенальна до Аскольдової могили.
Всеукраїнська громадська організація   «Сокіл» проводить велику роботу в напрямку національно-патріотичного виховання молодих користувачів та відвідувачів ЦРБ ім. М.О. Некрасова.  

Щороку в стінах бібліотеки проходять зустрічі представників громадської організації із учнями Київського регіонального вищого професійного училища будівництва. Сподіваємось, що після завершення карантинних обмежень наші друзі в черговий раз приєднаються до бібліотечних заходів, адже серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальним виступає патріотичне виховання, яке відповідає як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладає підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар