26 лютого, 2021

ZOOM-конференції та плани на майбутнє.

         З початку 2021 року працівниками ЦРБ ім. М. О. Некрасова та її партнерами започатковано проведення zoom-конференцій "Мости єднання". Директор Центру духовного розвитку та творчої ініціативи "Гармонія" Київського обласного центру гуманної педагогіки Наталія Веселицька об'єднала зусилля багатьох творчих особистостей, педагогів та громадських діячів. Приєднатись до конференції можна щосереди о 15 годині, отримавши запрошення до участі. Для цього треба звернутись до працівників бібліотеки.

   Третій "Міст єднання" був присвячений творчості бібліотекаря Тетяни Попової, яка, на жаль, вже пішла із життя. Відеоматеріали, де вона читає свої вірші, могли переглянути читачі та працівники бібліотеки.

   
    У планах роботи відділу масової роботи та зв'язків з громадськістю ЦРБ ім. М.О.Некрасова зазначена діяльність арт-майданчику "Майстерня художника" та музейного осередку "Грінівська вітальня". 
 
 Молодих поетес Тетяну Плихневич, Ірину Любимцеву, Марину Довженко вразила зустріч із Юрієм Назаренком - художником, який працює в ЦБС Голосіївського району майже 40 років.





Його самобутні твори спонукають заглибитись в історію нашого міста, адже Поділ, Андріївський узвіз, які так любить малювати художник, - дійсно фантастичні.

  Матеріали "Грінівської вітальні", які тимчасово знаходяться в бібліотеці, теж викликають великий інтерес. Фото та відеоархів вітальні в інтернеті став надбанням багатьох тисяч шанувальників.

Немає коментарів:

Дописати коментар