11 лютого, 2021

Як зрозуміти кохану людину?


   

Цим питанням переймаються щороку мільйони чоловіків і жінок. 

    Адже чоловіки та жінки настільки різні! І не просто різні, а вони з інших планет. Про це нам розповість популярна книга, яку написав Джон Грей.
   Спробуємо розібратись. Розпочнемо із сильної статі, що за традицією, першими повинні зробити крок назустріч. Що ж вирізняє закоханого чоловіка з-поміж інших? Яка психологія, взагалі, відрізняє чоловіків? Наступні книжки дають нам уяву про це:


    У свою чергу, закохана жінка застосовує свій особливий арсенал мови тіла. Кожна жінка схожа на одну або декількох грецьких богинь.  Щоб зрозуміти жінку та її психологію - чому одна прагне кар'єри, інша сім'ї, дітей або іншого,  необхідно ознайомитися з наступними виданнями:
    
  Формулу кохання вираховують з давніх-давен – від графа Каліостро до сучасних вчених. Це роблять, зокрема, не тільки фізики та лірики, а й навіть хіміки. Саме популярної нині хімічної теорії кохання дотримуються сучасні психологи. Але не треба зводити кохання тільки до тваринних інстинктів та формул. Романтика та натхнення теж продукти любові. Про це розкаже нам книга Мішеля Кваста.   

   Логічно, якщо справжня закоханість приводить до шлюбу та створення міцної і надійної сім’ї. На цьому шляху можна зіткнутись з чималими труднощами, подолати які допоможе книга Наталі Горбаль.

   Атмосферу щастя в сім'ї допомагають створити діти. Любов батьків продовжується в їхніх нащадках. Виховання дітей – одна з провідних і складних функцій сім'ї. Правильному статевому вихованню дітей посприяє книга "Відверта розмова про "ЦЕ".

Тож запрошуємо всіх, кого зацікавила ця тема,        
до нашої бібліотеки у відділ абонементу.

Немає коментарів:

Дописати коментар