25 жовтня, 2021

Новинка сучасної української літератури.
Знайомтесь: новий роман Надії Гуменюк « Корона на одну ніч».

    Події детективного роману починаються фактично зі смерті молодої дівчини з волинського містечка, яка лише вночі приміряла корону і стала переможницею конкурсу краси, що відбувся на заміській віллі в передвоєнній Польщі. В жодній газеті немає повідомлення про те, що сталося. Хто блокує інформацію?
     Надзвичайно цікаво прописаний світ вищого суспільства Західної України , коли та була під владою Польщі, багато нюансів політичних та історичних. Таємні товариства, загадковий склеп, гонорове панство - цей дух ще витає над нашими містечками!
     В романі переплітаються кілька сюжетних ліній, минуле і теперішнє - пов'язані, тут і повороти долі батька головної героїні, спричинені війнами та революцією, пригоди його суперника, тут і амбіції, і кохання, і відчайдушність вчинків, взагалі цікавий роман із захоплюючим сюжетом.
    Ще на одного майстра детективу в Україні стало більше. Взагалі у творчому доробку Надії Гуменюк десятки книжок, які відзначені низкою престижних премій, вона переможець багатьох конкурсів та рейтингів, володар Гран-прі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (за роман «Вересові меди», який теж є в нашій бібліотеці.)

Приходьте, читайте. Скучно вам не буде, гарантуємо.

#ця_книга_у_бібліотеці_завдяки_УІК
#поповненняфондівбібліотекУІК
#программа_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік
#ІнститутУкраїнськоїКниги
#УкраїнськийІнститутКниги
#Український_Інститут_Книги

Немає коментарів:

Дописати коментар