15 листопада, 2022

Бібліотека збирає друзів

  Бібліотеки продовжують виконувати свої функції навіть у надзвичайних обставинах. За відсутності світла особливо цінним стає живе спілкування. У інтернет-центрі ЦРБ ім. М. О. Некрасова склався літературний клуб, який збирає поціновувачів поетичної творчості.
 
   На творчу зустріч з постійним гостем - письменником, журналістом В'ячеславом Верховським зібралось багато шанувальників його творчості, щоб почути нові оповідання та афоризми, ностальгічні, щемливі спогади про рідне місто Донецьк.


   Живе спілкування завжди приваблює людей, а Верховському є про що розповісти.


   Наша читачка та авторка вже семи збірок поезії та прози Наталя Савіна є не тільки талановитою письменницею, але й здібним організатором та ініціатором багатьох літературних проєктів. Вона продовжила традиції поетичної студії при НСПУ, яку очолював Василь Дробот – відомий поет та громадський діяч. 
 

  Наталя Савіна та В’ячеслав Верховський мають незрівнянне почуття гумору, їх твори позитивні та життєстверджуючі, що є особливо цінним у наш важкий час.
Дякуємо всім учасникам зустрічі за  приємне спілкування у бібліотечному колі. Ми завжди раді  зустрічам з нашими друзями та партнерами ЦБС.


Немає коментарів:

Дописати коментар