16 березня, 2020

Українські добровольці – гордість нації!

  14 березня у столиці вшановували добровольців  тих, які продовжують воювати, і тих, які віддали життя за Україну. Урочисті заходи провели біля пам’ятника Воїну-добровольцю, на алеї добробатів та у сквері імені Мирослава Мисли. 




 У заході, який відбувався біля пам'ятника Воїну-добровольцю, 
взяли участь добровольці-учасники АТО, жителі столиці 
та співробітники ЦРБ ім. М. О. Некрасова.



















  Добровольці стали солдатами, тому що того вимагав обов’язок  боронити рідну землю від ворога. Хтось в мирному житті був лікарем, хтось менеджером, кухарем, програмістом, хтось був студентом.
 Їх подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт. Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст.




Джерело: https://censor.net.ua/ua/p3055477






  Серед добровольців, які мали слово, був Ярослав Люти — друг нашої бібліотеки, заступник керівника ВГО "Сокіл" та боєць розвідувальної групи батальйону ім. Сергія Кульчицького.
  Ярослав подякував всім і кожному, завдяки чиїй участі батальйон зараз там, де він є. Сім'ям, рідним, волонтерам, друзям, побратимам, ветеранам, кожному, хто носив та носить шеврон "Кульчицького".
  Він зазначив: "Пам'ятаємо кожного, хто віддав в боротьбі за Україну найцінніше  життя. Низький уклін та вічна слава! Ви назавжди залишитесь в наших серцях!"
   Після виступів відбувся молебень (за загиблими   добровольцями в зоні АТО і за тими, хто виборював незалежність нашої держави) та покладання квітів.



 















 З Днем добровольця кожного, хто за покликом серця пішов захищати Україну!

Немає коментарів:

Дописати коментар