12 квітня, 2023

Я ВІРЮ В СВІЙ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД

   У рамках стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді, у читальній залі ЦРБ відбулася творча зустріч учнів 3 курсу КРВПУБ з Сергієм Соколовим - волонтером, педагогом, офіцером ТрО, автором - упорядником історико-біографічної збірки "Мова і нація". 




  Більша частина зустрічі була присвячена  розповіді про історію української державності, про сутність  війни, її причини і наслідки. Сергій розповів про свою  громадську, волонтерську, благодійницьку діяльність.




Зустріч продовжилася презентацією книги Сергія Соколова
"Історія в моментах.Україна / московія".


 Публіцистичне видання, структуроване як ілюстрований дайджест нарисів з історії України та росії, де піднімаються питання проблематики сьогодення. Автор намагається допомогти читачеві відповісти на такі важливі для кожного українця питання: Що для тебе Україна? Хто ми - українці? Що ми знаємо про свою історію та ідентичність? Що таке українська національна ідея? Що ми вже зробили і що нам треба ще зробити для своєї рідної країни, щоб вона стала успішною?
     Книга "Історія в моментах.Україна / московія" вже перекладена англійською та французькою мовами.

Дарування книги


 Ознайомитись з книгою Сергія Соколова "Історія в моментах. Україна / московія" можна за посиланням http://histori-in-moments.com.ua.



Немає коментарів:

Дописати коментар