06 квітня, 2023

Знайомтесь - Тетяна Плихневич

   У   читальній   залі   нашої    бібліотеки   відбулася  творча    зустріч     з
Тетяною  Плихневич. До уваги присутніх вона представила видання "Склянка часу Zeitglas", в якому друкуються її твори ("Супутник", "Купол", "Киці-киці").





  Авторка розповіла історію написання кожного твору і з великим задоволенням відповідала на питання. Презентувала уривки з нещодавно написаних творів. 



 
  

  Плихневич Тетяна - київська письменниця.  Закінчила з відзнакою Київський педагогічний коледж № 1 та Київський державний лінгвістичний університет. Багато років працювала у освітній сфері. Наразі займається журналістикою та літературною діяльністю. Основна тематика: популяризація історичних та культурних надбань народів Мезоамерики (біля сотні публікацій у періодичних виданнях та збірках).
    Пише фантастичні твори українською та російською мовами. Брала участь у багатьох літературних конференціях, присвяченим питанням фантастики, виступала на них з доповідями. Неодноразовий фіналіст конкурсів фантастичних оповідань "Зоряна Фортеця", дипломант конкурсу гумористичних творів від журналу "45 меридіан". Переможець міжнародного конкурсу, присвяченого 300-річчю ювілею Григорія Сковороди "Хто ж є на світі, щоб був без гріха..."
    Публікувалася у журналах "Ренесанс", "Реальність фантастики", "Склянка Часу Zeitglas", "Шукач", "Таємниці ХХ сторіччя", "Загадки історії", "Наука@Техніка", в альманахах "45 Меридіан", "Меридіан" (Ганновер), інших періодичних виданнях та збірках.
    Входить до літературних об’єднань "КЛФ Портал", ВОЛФ (Всеукраїнське об’єднання любителів фантастики) та "Зоряна Фортеця". 

Зустріч пройшла у форматі діалогу.


 
Дарування журналів


Бажаємо Тетяні творчих успіхів!

1 коментар: