13 квітня, 2023

Вперше у бібліотеці

   Напередодні Великодня до нашої бібліотеки були запрошені учні 4-А класу 36 школи ім. С.П. Корольова Голосіївського району міста Києва. В цей день Наталія Веселицька - керівник-методист мистецької студії "Краплинки" ЗЗСО №138, науковий співробітник літературно-меморіального музею Максима Рильського проводила майстер-клас з пластилінографії "Курча Сонячний Промінчик".
  Перше знайомство з бібліотекою розпочалося з екскурсії. Галина Борисенко та Світлана Діброва    ознайомили   учнів з правилами запису  та з правилами користування книжковим фондом.


  Світлана розповіла дітям, що з раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ.

   Дітям дуже сподобалось, що   вони мали змогу познайомитись з книжками та періодичними виданнями для дітей. Екскурсія не залишила байдужим абсолютно нікого.




  Родзинкою зустрічі став майстер-клас по виготовленню "Курча Сонячний Промінчик", адже вироби своїми руками - це завжди корисно.




  Творчий процес супроводжували чудові  пісні про сонячні промінці та про те, що є щастя для кожного з нас.



  Діти отримали справжнє задоволення від першого знайомства з бібліотекою, від  завдання і результатів своєї праці.  У кожного майбутнього читача вийшов свій "Сонячний Промінчик".
  Завітайте і ви до нашої бібліотеки, і отримаєте для себе багато корисного - будь-яку інформацію, цікаву літературу, змістовне дозвілля і гарний настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар